3 Pași Simpli Pentru o Experiență Perfectă de Sărbători

//3 Pași Simpli Pentru o Experiență Perfectă de Sărbători

3 Pași Simpli Pentru o Experiență Perfectă de Sărbători

Cum să vă transformați casa de sărbători într-un mediu plin de magie, folosind doar câteva materiale și multă imaginație? NESCAFÉ Dolce Gusto, sistemul de băuturi care ne ajută să pregătim o cafea excelentă, un ceai apetisant sau o ciocolată caldă, aburindă, în confortul casei tale, vă propune câteva modalități ingenioase, pentru experiențe perfecte.

Personalizați-vă bradul

Bradul tradițional poate fi înlocuit în acest an cu unul alternativ. Multe dintre obiectele din casă se pot transforma într-un brad deosebit cu care să îi impresionați pe cei dragi. Puteți alege să îl construiți din cărți sau să puneți poze cu cei dragi pe un cadru de lemn în formă de brăduţ sau chiar puteți construi unul din capsule reciclate NESCAFÉ Dolce Gusto. Cu puțină creativitate le puteți crea celor dragi o experiență perfectă de sărbători.

Brad Nescafe Dolce Gusto 1

Folosiți decorațiuni simple, dar de efect

Puteți trasforma casa într-un spațiu surprinzător prin decorațiuni simple, dar de impact. Lumânările sunt un mod bun prin care să creați atmosfera desăvârșită și să vă bucurați de momente de neuitat alături de cei dragi. De asemenea, masa de Crăciun poate fi un prilej bun să vă lăsați creativitatea să iasă la suprafață. Câteva decorațiuni delicate pentru masă pot face diferența între un decor frumos și unul perfect. Ați putea încerca să vopsiți câteva conuri de brad în culorile care vă plac.

Surprindeți magia sărbătorilor într-o cană

Fie că vreți să aveți un moment de relaxare înainte să decorați casa, fie că vreți să îi răsfățați pe cei dragi cu o băutură delicioasă, elegantul aparat NESCAFÉ Dolce Gusto este prietenul pe care puteți conta. Pentru că există o cafea excelentă pentru fiecare, vă puteți alege aroma preferată din magazinul online NESCAFÉ Dolce Gusto. Oricare ar fi alegerea voastră, veți obține o cafea de calitate superioară, datorită presiunii profesionale de până la 15 bari cu care funcționează aparatul NESCAFÉ Dolce Gusto.

Brad Nescafe Dolce Gusto 2

Pentru un plus de magie, noi vă recomandăm o cană de ceai apetisant NESCAFÉ Dolce Gusto Chai Tea Latte care vă va purta într-o lume specială a gusturilor delicate și bine echilibrate ale mirodeniilor subtil aromate.

Care e băutura voastră preferată NESCAFÉ Dolce Gusto?

2018-06-12T10:05:21+03:00 December 22nd, 2015|Blog|0 Comments

About the Author:

Iulia Văcăroiu
„Azi ce-ai mâncat?” e întrebarea pe care o primește zilnic Iulia de la mama ei. Și cel mai bun răspuns e de fiecare dată o recenzie Yum Stops. E co-founder a yumstops.com, alături de Aleka, și-i place în egală măsură mâncarea fără pretenții, cât și cea cu pretenții din plin.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.