About Us

/About Us
About Us 2018-06-16T17:00:07+00:00
Iulia Văcăroiu
Iulia VăcăroiuPurple Half
Meșter în ale IT-ului pe Yum Stops, Iuliei îi place să caute pe Google soluții în Java Script și PHP. Nu le înțelege neapărat, dar suficient cât să fie Site Manager.
Aleka Sarah Vlădăreanu
Aleka Sarah VlădăreanuGinger Half
Cu motto-urile „pot să rezolv asta cu un mail” și „stai s-o pun pe Instagram”, Aleka își dovedește în fiecare zi skill-urile ei de PR și Social Media Manager pentru Yum Stops.

Yum Stops Serves Delicious Experiences!

Pe Yum Stops veți găsi articole și recenzii cu cele mai mișto baruri, bistro-uri, restaurante și terase din București și din țară. N-o să vedeți prea multă obiectivitate aici pentru că ne place să scoatem în evidență tot ce are mai bun fiecare local și să scriem despre experiențele noastre acolo. Sperăm să vă trezim apetitul cu fiecare articol!

Our Awesome Team & Collaborators

Mihaela Gheață
Mihaela GheațăReviewer
Unele preparate merită scrisori de dragoste, spune gurmanda Mihaela, pentru care freelancing-ul în Social Media a devenit un job cât se poate de apetisant.
Teodora Țeican
Teodora ȚeicanPhotographer
Teo e una dintre cele mai atente fotografe pe care le-am cunoscut vreodată. Rar trebuie să îi spunem să ia un anume cadru pentru că tot timpul intuiește ce ne dorim.
Dorin Constanda
Dorin ConstandaPhotographer
Dorin e primul pe listă când vine vorba de burgeri pentru că știm că îi apreciază la fel de mult ca noi. Suferim împreună când trebuie să le facem poze înainte de a-i degusta.
Mihnea Trușcă
Mihnea TrușcăGraphic Designer
Mihnea a știut ce ne dorim de la logo-ul Yum Stops chiar dinnainte să îi spunem, dar nici nu ne așteptam la mai puțin de la un Jedi Graphic Designer cu 20 ani experiență.