About Us

/About Us
About Us 2019-12-05T14:13:24+03:00
Iulia Văcăroiu
Iulia VăcăroiuCo-Yummer
„Azi ce-ai mâncat?” e întrebarea pe care o primește zilnic Iulia de la mama ei. Și cel mai bun răspuns e de fiecare dată o recenzie Yum Stops. E co-founder a yumstops.com, alături de Aleka, și-i place în egală măsură mâncarea fără pretenții, cât și cea cu pretenții din plin.

Aleka Sarah Vlădăreanu
Aleka Sarah VlădăreanuCo-Yummer
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Mihaela Gheață
Mihaela GheațăYum Connoisseur
Unele preparate merită scrisori de dragoste, spune gurmanda Mihaela, pentru care freelancing-ul în Social Media a devenit un job cât se poate de apetisant.
Teodora Țeican
Teodora ȚeicanYum Photographer
Teo e una dintre cele mai atente fotografe pe care le-am cunoscut vreodată. Rar trebuie să îi spunem să ia un anume cadru pentru că tot timpul intuiește ce ne dorim.

Yum Stops Serves Delicious Experiences!

Pe Yum Stops veți găsi articole și recenzii cu cele mai mișto baruri, bistro-uri, restaurante și terase din București și din țară. N-o să vedeți prea multă obiectivitate aici pentru că ne place să scoatem în evidență tot ce are mai bun fiecare local și să scriem despre experiențele noastre acolo. Sperăm să vă trezim apetitul cu fiecare articol!