The London Street Atelier Vă Invită Într-o Călătorie Culinară

//The London Street Atelier Vă Invită Într-o Călătorie Culinară

The London Street Atelier Vă Invită Într-o Călătorie Culinară

UPDATE: Din păcate, acest local s-a închis.

Prima oară când am vizitat terasa acoperită de la The London Street Atelier, cunoscută sub numele de The Bubble, ne-am gândit că de abia așteptăm să o vizităm și iarna, când totul în jur va fi acoperit de zăpadă. Evident că n-am rezistat să așteptăm atâta, așa că i-am făcut o vizită odată cu primele zile mai friguroase de toamnă, ca să ne păcălim un pic pe noi însene că încă mai e vreme de terase.

Ne-a tentat și conceptul propus de The London Street Atelier pentru fiecare zi de duminică și anume un prânz tradițional din diverse părți ale lumii cu un mic twist englezesc datorat Chef-ului Rachel Sargent. Prima destinație aleasă pentru a da startul acestei serii de prânzuri „Relax Sunday Lunch” a fost chiar România și am rămas plăcut surprinse că pe masă nu ne așteptau tradiționalele sarmale, ci mai degrabă bunătăți pe care ni le pregăteau bunicii la țară când eram mici.

Paine Artizanala MIEZ

London Street Atelier Relaxed Sunday Lunch

Relax Sunday Lunch a fost gândit ca un prânz lung, pe care îl poți petrece cu prietenii sau familia pe parcursul mai multor ore. Din acest motiv meniul este mai mult decât bogat. Când am ajuns la ora 12:00, am fost întâmpinate de o masă plină de Aperitive, toate făcute proaspăt în acea dimineață sau cumpărate de la distribuitori artizanali. Toate arătau atât de bine încât nu ne-am putut abține să nu ne umplem farfuriile cu telemea de oaie, cremă de brânză de burduf, salată de vinete, ardei copt cu miere, zacuscă de pește (care a fost demențială, apropo), salată de icre și fasole bătută făcută cu bob.

Într-un coș mare alăturat ne aștepta o selecție de pâine tradițională românească făcută de Andreea Carețu de la MIEZ, pe care am putut să o vedem în acțiune în bucătăria deschisă de la The London Street Atelier. Ea ne-a pregătit și niște Plăcinte Dobrogene delicioase cu brânză și spanac, ca fel principal.

Placinta Dobrogeana Relaxed Sunday Lunch

The London Street Atelier Yum Stops

Prânzul a continuat până în ora 16:00 cu alte bunătăți, printre care o Tochitură Măcelărească cu bulz la grătar, smântână de bivoliță și salată de hrean oltenesc. Ca desert ne-am delectat cu un trio de Plăcintă Bucureșteană, iar pe tot parcursul prânzului am băut vinuri de la Crama Oprișor.

Săptămâna aceasta sunteți invitați la The London Street Atelier pentru un Relax Sunday Lunch: British Roast. Prețul unui meniu este de 125 RON (75 RON pentru copii), iar rezervările le puteți face folosind datele de contact din tabelul de mai jos. Noi vă urăm poftă bună!

Cum vă sună această serie de prânzuri tradiționale din diverse colțuri ale lumii?

Logo London Street Atelier Program:

Mon – Fri:
13:00–23:00
Sat – Sun:
11:00–23:00
Contact:

  • 0736933531
  • enquiries@thelondonstreetatelier.com

Meniu Heritage Romania

2019-11-18T23:45:15+03:00 October 8th, 2015|Lunch Time|0 Comments

About the Author:

Iulia Văcăroiu
„Azi ce-ai mâncat?” e întrebarea pe care o primește zilnic Iulia de la mama ei. Și cel mai bun răspuns e de fiecare dată o recenzie Yum Stops. E co-founder a yumstops.com, alături de Aleka, și-i place în egală măsură mâncarea fără pretenții, cât și cea cu pretenții din plin.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.