Workshop Culinar Pentru Biscuiții Lilieci Vlăduț’s Story

//Workshop Culinar Pentru Biscuiții Lilieci Vlăduț’s Story

Workshop Culinar Pentru Biscuiții Lilieci Vlăduț’s Story

La începutul lunii, Art&Craft a organizat la Rossini Lounge un workshop culinar numai bun pentru sezonul rece, unde am realizat și, desigur, degustat delicioșii biscuiți lilieci din gama Vlăduț’s Story. De altfel, pentru noi chiar a fost prima dată când făceam cunoștință cu acest brand și produsele sale.

Alături de Mădălina Duță, specialist culinar, și bloggeri din toate domeniile, am aflat împreună rețeta biscuiților lilieci Vlăduț’s Story, i-am pregătit, i-am decorat și, nu în ultimul rând, ne-am bucurat de gustul acestora.

madalina-dutu

biscuiti-lilieci-vladuts-story

Am aflat astfel că gama Vlăduț’s Story cuprinde și turtă dulce cu aromă de vanilie, scorțișoară sau ciocolată, prune în ciocolată, caramele sărate cu unt, precum și agende, pixuri, creioane, memo holdere, stickere și bumpere universale. Vi se pare puțin ciudată varietatea produselor? Da, și nouă ni s-a părut, până ne-am prins că toate acestea se vând de fapt prin aeroporturile din țară. Are sens acum, ținând cont valul de turiști care vor să cumpere diverse suveniruri din România.

Art&Craft Design, cei care dețin brandul menționat mai sus, a debutat pe piața de suveniruri românești în 2003, adresându-se exclusiv pieței de travel retail. În prezent, Art&Craft Design este cea mai mare firmă de retail de suveniruri și produse tradiționale românești, cu magazine în toate galeriile comerciale ale aeroporturilor din țară, având o vastă experiență ce se reflectă în modul unic de realizare a produselor, în amenajarea spațiilor de vânzare, în serviciile oferite, în conduita celor 50 de angajați și în propriul sistem de distribuție pentru întreg teritoriul Romaniei.

Art&Craft Design abordează două mari direcții în ceea ce privește gama de produse:

  • Produse tradiționale românești, cu rădăcini în istorie și folclor (vase din ceramică de Horezu, Baia Mare, Corund, ii, ouă încondeiate, delicatese culinare cu specific românesc).
  • Produse de retail Art&Craft, produse bazate pe design și creativitate, pe spirit tânăr și dinamism, realizate prin inițiativa, imaginația, dedicarea și performanța echipei Art&Craft.

workshop-biscuitii-lilieci-vladuts-story-2

workshop-biscuitii-lilieci-vladuts-story-1

Cei de la Art&Craft încearcă să pună accentul pe emoție, pe profesionalism și pe îmbunătățirea permanentă a serviciilor și produselor pentru clienții săi, având scopul de a le oferi acestora o experiență memorabilă, în spirit românesc.

Voi le-ați văzut produsele prin aeroporturile din țară?

2018-06-12T10:05:11+03:00 November 30th, 2016|Blog|1 Comment

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

One Comment

  1. […] placă și mai mult anul trecut, când am făcut cunoștință cu echipa din spatele brandului la workshop-ul culinar Vlăduț’s Story, unde am întâlnit niște oameni care pun accentul pe emoție, pe profesionalism, pentru a le […]

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.