Am Avut o Super Lansare în Mansarda Simbio!

//Am Avut o Super Lansare în Mansarda Simbio!

Am Avut o Super Lansare în Mansarda Simbio!

Acum câteva luni, când Yum Stops era încă o idee fără nume, știam că vrem să organizăm un eveniment de lansare oficial într-un loc frumos cu mâncare delicioasă. Dar unde? Știam că va avea loc în vară, așa că ne-am gândit să găsim o grădină secretă (că tot avem categoria Secret Gardens) sau poate chiar o piscină, în care să ne răcorim măcar cu privirea. Ne-au trecut tot felul de spații prin cap, dar din varii motive niciuna nu era cea pe care o căutam. Apoi ne-am amintit de Simbio, primul loc în care ne-am dus să facem recenzie și, să-i spunem drept, localul care ne-a oferit inspirația să începem acest proiect.

Norocul nostru că vara aceasta Simbio nu a deschis doar o grădină superbă, ci și o mansardă spațioasă și luminoasă, perfectă pentru evenimente atât corporate, cât și casual. În momentul în care am vorbit acolo și am rezervat spațiul pentru ziua de joi, 2 iulie, ne-am dat seama că Yum Stops s-a transformat din idee într-un proiect tangibil.

Mansarda Simbio Eveniment

Mansarda Simbio Yum Stops

Mansarda Simbio Terasa

Unul din motivele pentru care ne place Simbio la nebunie este că are spații dedicate pentru nefumători, mansarda fiind unul dintre ele. Îi înțelegem în schimb și pe cei care și-ar dori contrariul. Astfel mansarda Simbio a fost o alegere perfectă pentru evenimentul Yum Stops, deoarece are o terasă mare, unde se poate fuma fără nicio problemă, cu o priveliște genială în grădina bistroului, dar și în cea a vecinilor. Recunoaștem că am spionat un pic balcoanele din apropiere și ne-a plăcut că toată zona îți inspiră povești și personaje.

Mâncarea la Simbio e și ea de vis. Știam asta deja, nu doar datorită recenziilor făcute, ci și pentru că mergem des să mâncăm acolo și mai fusesem la alte evenimente, care au avut loc în conacul de pe Negustori 26 și știam la ce să ne așteptăm de la gustările de catering. În cadrul lansării Yum Stops nu prea am găsit timp să mâncăm prea mult, dar invitații noștri au apreciat foarte mult rulourile de tortilla cu somon afumat, avocado și cremă de brânză și cele cu spanac soté și crispy bacon, biscuiții integrali cu brânză brie și chutney și cei cu mascarpone și cireșe. Un succes foarte mare au avut și bețișoarele de legume (ardei, morcovi, tulpini de țelină) cu dressing-ul aromat de blue cheese, cât și deja cunoscutele măsline marinate cu portocale, ghimbir, usturoi și oregano à la Simbio. Nouă deja ni s-a făcut poftă amintindu-le, așa că vă lăsăm fotografiile să vă vorbească în rest.

Eveniment Yum Stops Simbio

Mancare Simbio Yum Stops

Masline Simbio Yum Stops

Un alt moment în care ne-am dat seama că Yum Stops devine din ce în ce mai real pe zi ce trece a fost chiar în ziua evenimentului, când ne-am văzut nevoite să îndesăm 40 de baloane cu heliu în spatele unei mașini. A fost un moment foarte haios, pentru care vrem să îi mulțumim echipei din spatele LaParty.ro, magazinul de articole și decorațiuni pentru petreceri tematice.

Evenimentul de lansare Yum Stops n-ar fi arătat la fel fără baloanele colorate în portocaliu, mov și roz, culorile logo-ului Yum Stops. Se pare că invitații au fost de aceeași părere, unii dintre ei legându-și baloanele de talie, de curea sau chiar de cățel!

Aleka Iulia Baloane Yum Stops

Baloane LaParty Yum Stops

Baloane Yum Stops LaParty

Lola Balon Yum Stops

Credit foto: Dragoș Toader

Nu în ultimul rând dorim să-i mulțumim lui Dragoș Toader pentru minunatele fotografii pe care ni le-a făcut nouă și invitaților noștri pe tot parcursul evenimentului, cât și pentru profesionalismul de care a dat dovadă și rapiditatea cu care ne-a trimis pozele apoi. Veți vedea mult mai multe fotografii făcute de el în articolele ce urmează deoarece am avut parte de câțiva sponsori extraordinari la eveniment despre care vrem să vă povestim mai multe.

Vouă cum vi se pare mansarda Simbio?

2018-06-12T10:05:28+03:00 July 5th, 2015|Blog|2 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

2 Comments

  1. […] organizarea unor evenimente frumoase. De altfel, si noi tot acolo am organizat lansarea proiectului Yum Stops, in mansarda lor […]

  2. […] Iar cel mai entuziasmate suntem când apar produse noi la raft în Ciocolateria Belgiană Leonidas. Știți că avem un soft spot pentru pralinele belgiene și, în mod special, pentru brandul Leonidas, care ne-a fost și sponsor la evenimentul de lansare Yum Stops. […]

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.