#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #4

//#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #4

#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #4

Față de săptămânile trecute, avem mult mai multă activitate pe partea culinară în primele zile. Sperăm să se și îndrepte vremea, ca să putem ajunge la toate evenimentele pe care vrem să vi le propunem și vouă în săptămâna 12-18 octombrie.

Marți, 13 octombrie, începând cu ora 9:30 și până la 18:00, sunteți invitați la Radisson Blu Hotel Bucharest pentru Top Culinary Trends 2015. Va fi o zi de workshopuri, degustări și demonstrații de referință ale pieței HoReCa din această toamnă. Mai multe detalii de contact și înregistrare găsiți pe pagina evenimentului.

Tot marți, de la 18:00, puteți sărbători 1 an de Căpitan în Bucătărie la Voilà. Puteți savura bunătăți pregătite de organizatoarea emisiunii, Camelia Căpitanu, și să pregătiți alături de ea alte „amintiri delicioase”, ce vor apărea în episodul lor aniversar.

De săptămâna aceasta, Madame Pogany vă invită în fiecare marți la o degustare de vinuri. Pe 13 octombrie sunteți așteptați începând cu ora 19:30 la Food & Wine Pairing. Veți avea ocazia să degustați 16 vinuri noi din meniul de toamnă și brânzeturile care li se potrivesc. Taxa de participare este de 100 de lei.

Potrivit cu vremea englezească din ultimele zile, Muse Bistro organizează pe 13 octombrie, între 20:00 și 23:00, Fish & Chips Night. Meniul costă 33 de lei și include nu doar porția de pește și cartofi prăjiți, dar și o bere artizanală Sikaru. Pentru detalii și rezervări, consultați pagina evenimentului.

De marți până joi sunteți așteptați la o serie de Pop-up Dinners originale ce vor avea loc în două spații alternative: KULT! HomeStories și showroom-ul Dizainăr. În cadrul POPUP DINNER Creative Est: Artă, Film, Design, veți putea lua parte la una, două sau trei cine a câte 3 feluri de mâncare fiecare și veți putea socializa cu artiștii invitați.

Pe 14 octombrie, la 19:30, sunteți invitați la un live cooking show la Chefs. ExperienceCHEFS DINNER with Jesica Zamfir, câștigătoarea Masterchef. Prețul meniului este 80 de lei/persoană și va include șase feluri delicioase descrise pe pagina evenimentului.

Joi la ora 19:00, la restaurantul vegan și vegetarian Satya, învățăm mai multe despre bucătăria raw și leguma preferată a lunii octombrie în cadrul evenimentului Dovleac cu Andra Dudea. Va fi un atelier de gătit a cărui taxă de participare costă 30 de lei. Pentru rezervări, consultați pagina evenimentului.

Tot joi, începând cu ora 21:00, sunteți așteptați la E3 by entourage la For The Love of Prosecco pentru un pre-party înainte de weekend. Toate cocktailurile, făcute după rețete clasice cu un twist, vor avea prețul special de 22 Lei.

De joi până duminică, puteți merge la Cărturești Verona la OGRADA: Târg de cultură, agricultură și cărți bune de mâncat. Veți beneficia de o reducere de 20% la o selecție mare de cărți de gastronomie și veți avea parte de o serie de evenimente la demisol sau în grădină. Mai multe informații găsiți pe pagina evenimentului.

Pe 16 octombrie, de Ziua Internațională a Alimentației, sunteți invitați la Dianei 4 pentru un eveniment culinar eco. Pe lângă ateliere și demonstrații de gătit, vor veni producători locali să își expună și să își vândă produsele de sezon, crescute bio. Totul începe la 10:00 și se încheie la 17:00.

De la ora 20:00, pe 16 octombrie, sunteți invitați la The Wine Bistro pentru un eveniment Vinexpert & Friends. Food + Wine = Love. Invitatul special de această dată este chef Gabriela Simion, care va găti live un meniu delicios. Toate detaliile le găsiți pe pagina evenimentului.

Tot vineri, începând cu ora 20:30, puteți sărbători în continuare World Food Day la Tucano Coffee cu o seară de film. În temă cu ziua, se va proiecta filmul Chef, în care un fost bucătar-șef redescoperă pasiunea pentru mâncare deschizându-și un restaurant mobil.

De pe 16 până pe 19 octombrie, puteți participa la a treia ediție a primului festival din România dedicat culturii asiatice – Asia Fest 2015. Evenimentul se va desfășura în fiecare zi în Piața Universității între orele 10:00 și 20:00. Programul evenimentului va fi afișat pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook Asia Fest.

Duminică puteți încheia săptămâna cu Legendele Toamnei – curs de gătit, organizat de Société Gourmet. Veți putea învăța să gătiți macrou, șalău, supă de pere, ștrudel cu dovleac, înghețată de scorțisoară și altele. Pentru prețuri, oră și alte detalii, vă invităm să consultați pagina evenimentului.

Dacă vreți să vă relaxați în schimb, sunteți invitați la The London Street Atelier pentru prânzul lor tematic de fiecare duminică, între orele 12:00 și 16:00. De data aceasta călătoria culinară va fi îndreptată către Grecia. Găsiți toate detaliile, cât și meniul întreg pe pagina evenimentului Relax Sunday Lunch: Destination Greece.

Unde mergem mai întâi?

2016-06-08T16:16:01+03:00 October 12th, 2015|Blog|1 Comment

About the Author:

Iulia Văcăroiu
„Azi ce-ai mâncat?” e întrebarea pe care o primește zilnic Iulia de la mama ei. Și cel mai bun răspuns e de fiecare dată o recenzie Yum Stops. E co-founder a yumstops.com, alături de Aleka, și-i place în egală măsură mâncarea fără pretenții, cât și cea cu pretenții din plin.

One Comment

  1. […] vreti cateva recomandari de evenimente culinare, nu uitati ca puteti citi editia saptamanala de #EVENTually pe blogul YumStops.com. Iar daca va tenteaza mai mult zona de fashion, va invit sa cititi in […]

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.